PŘÍPRAVA JÍDEL

Jak jídla připravit

 

1) Postavte dostatečně velký hrnec s vodou na sporák.

(Velký domácí hrnec pojme cca 4 porce včetně příloh.)

2) Přiveďte vodu k varu, vložte sáčky.

3) Nechte všechny sáčky ponořené ve vodě o teplotě 90 °C po dobu 15 minut.

(Nebojte, obaly neprasknou ani se jídlo nijak neznehodnotí. Alternativu v podobě mikrovlnky nedoporučujeme.)

4) Sáčky opatrně za roh vyndejte na utěrku a otřete.

5) Odstřihněte roh sáčku a servírujte na talíř.

6) V jednom hrnci ohřejete do 15 minut i několik různých jídel najednou. Ostatní jídla na vás počkají v lednici dalších pár dní.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení